Hus & hem skyltar


Välj någon av flera olika varianter av de vanligaste skyltarna ur sortimentet, alla är handgjorda och därmed lite avvikande även om form och text är samma, vilket är kännetecknet för hantverksmässig tillverkning.

 

Vill Ni hellre ha en helt personlig Välkommen skylt, kanske en Varning för hunden skylt eller något helt annat som är gjort helt efter Era önskemål som kommer att hålla länge samt är 100% klimatsmart då är en trä skylt rätt val.

 

Ni bestämmer själv träslag, form, storlek, text, teckensnitt, upphängnings sätt och om den ska ha någon bild. Utifrån Era val lämnar jag en offert.

Båtskyltar


Oavsett om Du har en klassisk träbåt, en plastbåt eller en aluminiumbåt så passar det med en namnskylt i trä på den, beroende på båt så skapar vi en passande namnskylt i lämpligt träslag och form.

 

Har Ni redan namnskyltar som har gjort sitt och vill ha nya gjorda med de gamla som förlaga?

Då ordnar jag det åt Er.

 

Namnskyltar tillverkas endast på beställning pris enl. offert.

Djur & stallskyltar


Har Du husdjur stora som små hund, katt häst eller något mera ovanligt och behöver namnskyltar. Behöver Du skyltar till stallet och kringliggande ställen?

 

Vill Du vara miljösmart samtidigt som Du skaffar skyltar som håller länge gjorda i 100% miljövänliga material då är träskyltar rätt!

 

Jag kan tillverka skyltar för många olika användningsområden helt efter Dina behov och önskemål, alla skyltar än handgjorda med hantverksmässiga metoder.

 

Skyltar tillverkas endast på beställning pris enl. offert.

Namn- informationsskyltar


Behöver Du/Ni namn- informationsskyltar, riktningspilar till företaget eller hemma, dörr- vägg- stolp monterade, bordsskyltar i olika utföranden, valfritt träslag och teckensnitt.

 

Skyltar tillverkas endast på beställning pris enl. offert.

Plaketter

 

Fyller någon år, ska det firas någon annan högtid eller ska det delas ut pris och Ni vill ge bort en personlig gåva för att fira detta då kanske en plakett är rätt val.

Välj träslag och form samt text och ev. grafik, tack vare att de görs för hand så blir varje plakett unik.

 

Plaketter tillverkas endast på beställning pris enl. offert.